marți, 16 octombrie 2012

Adio!Dragul meu,

Acum 6 ani cand ne-am cunoscut a fost dragoste la prima vedere. Erai atunci pentru mine cel mai bun. Ti-am fost fidela in toti acesti ani desi memoria ta e slaba si poate nu mai stii. Am fost sincera cu tine, mi-ai cunoscut toate secretele. M-ai insotit in toate calatoriile. Imi cunosti familia, prietenii, cunostiintele. Aproape ca esti parte din mine. Vara, iarna, ploaie, vant, furtuna sau soare am fost mereu nedespartiti. Insa a sosit momentul sa mergem pe drumuri diferite. Asadar iti spun ADIO!

 Si in aceasta clipa de despartire trebuie sa fiu onesta cu tine. Am intalnit pe altcineva: ne potrivim perfect si nu ma va dezamagi cu nimic, sunt convinsa de asta. Deja toate gandurile mele sunt indreptate spre el si in curand vom fi impreuna. Numele lui este Zenbook Prime UX13A. Este din familia ASUS si ne-am cunoscut la magazinul Azerty.Ca sa intelegi mai bine ce are el in plus si ce m-a facut sa il indragesc din prima clipa trebuie sa stii urmatoarele: 

Aspectul lui e desavarsit. Este delicat si frumos, un laptop argintiu. Cu carcasa lui din aluminiu sunt convinsa ca va atrage toate privirile. Tastatura lui este iluminata ceea ce mi-a atins o coarda sensibila. Display-ul lui este mare si 13.3 inch cu LED Backlite mat, asta ma va ajuta mult cand vom fi impreuna pe plaja. Este subtirel ca un fir de par (18 mm) si usor ca o pana (doar 1.30 Kg).
 
Forta lui este impresionanta. Cu un procesor Intel Core i5 buteaza imediat si nu mai trebuie sa astept o vesnicie pana porneste. Cat despre rapiditatea miscarilor prin programele lui avand RAM-ul de 4096 MB de tipul DDR3 1600MHz voi simti ca zburam impreuna.

Distractia va atinge cote maxime. Tehnologia audio este Band @ Olufsen ICEpower. Are mirofon si web cam HD incorporate. Display-ul Full HD este uluitor iar rezolutia 1920X1080 pixeli nu are egal.

Independenta asigurata. Aproate toata ziua voi putea naviga fara sa am nevoie de priza. Bateria cu 4 celule LI-Po 50 plus modul de Battery Saver imi va oferi o autonomie de 6-7 ore. Cat despre incalzire si zgomot cool-erul isi face bine treaba si este chiar silentios.

Performanta, software si gantie de top. Are instalat Windows 7 Home Premium cu care sunt deja obisnuita. Serviciile postvanzare imi ofera siguranta prin garantia de 2 ani.


Ramai cu bine, prietene, tu vei merge in Moldova, la varul meu de 10 ani, Ionel, care are atat de mare nevoie de un laptop. Sunt singura ca ii vei fi un bun companion si il vei ajuta sa invete bine si sa fie primul la toate concursurile de sah.Acest articol este scris pentru SuperBlog 2012. 
Foto: site maganin online Azerty si site theverge.com

2 comentarii:

Loredana spunea...

Probabil si dragostea asta va dura tot cativa ani, pana la un model mai performant.
Pana una-alta sa te bucuri de el!

G. spunea...

La cum evolueaza tehnica....s-ar putea in curand sa apara laptop-ul care face si cartofi prajiti si spala si rufele :)

wibiya widget