Cine suntSunt un om ca toti oameni. Imi urmez visele cu consecventa si nu ma dau batuta pana nu imi ies toate asa cum le vreau eu.
 
Ma adaptez usor la lucrurile noi am o rabdare fara margini si o empatie fata de cei din jurul meu ale carei limite inca nu le-am gasit.


Imi place sa scriu de cand ma stiu....scriu inainte de a invata cum se insira literele pe hartie. Intotdeauna am scris poezii si scrisori si jurnale, eseuri si referate, teme sau compuneri, scrisori de business sau de ne-business. Am biciuit cu cuvintele sau am alintat am stiut cum sa fac pe unii sa rada si scriind uneori am plans si eu. Nu am scris niciodata pentru bani dar imi dau seama ca nu e o idee rea deloc. Asadar daca doreste cineva sa ii devin scriitor mercenar astept propunerea! Imi puteti spune ce ganditi despre mine aici pe blog sau mai personal la georgiana.apostolescu(at)gmail(punct)com.Muncesc de 12 ani cu oameni din presa scrisa si online din Romania. Sunt la curent cu tot ce e nou in lume. Stiu ce inseamna copyright si cat e de important sa fie pretuit si nu incalcat. Am pregatire de economist in background stau liceul economic profil de finante-banci si ASE-ul Facultatea de Relatii Economice Internationale.

Apartin generatiei anilor '80 am copilarit in comunism urand-ul pe Ceausescu cu toata epoca lui insa din fericire nu port stigmatele comunismului deloc. Stiu sa fac diferenta intre bine si rau si intotdeauna ma feresc de extreme. Acum sunt o femeie de 30 si un pic cu 2 copii, sotie si mama. Prioritatea nr.1 sunt copii si educatia lor. In lumea asta nebuna caut sa le ofer ce e mai sanatos, mai bun si mai sigur pentru ei si implicit pentru noi toti.Sunt mandra de familia mea, de baietii mei perfecti. Imi ador viata asa cum este si ma lupt sa imi pastrez valorile nealterate de compromisuri.

2 comentarii:

Irealia spunea...

Te salut! :)

G. spunea...

@ Irealia: Ma bucur ca te-am cunoscut / citit! :)

wibiya widget