vineri, 11 septembrie 2009

Acum 4 ani...

Pe 11 sept 2005 Eram cam obosita dupa cea mai tare petrecere din viata mea...peste 2 zile urma sa plec in prima vacanta peste hotare impreuna cu cel mai misto barbat din lume, sotul meu.De cand ma stiu am visat sa ma marit...cu rochia alba de mireasa, cu domnisoare de onoare, cu aruncarea buchetului....si cu o mare petrecere. La 25 de ani dupa ce timp de 5 ani am tot "testat" gustul iubirii pornind de la a agata la proriu un tip pe strada la a deveni amici, prieteni, iubiti, logodnici si ajungand la "legare nodului" (cum ar zice englezul). Am pus de-un credit, ca asa face omul pus pe fapte mari, ne-am organizat cum am stiut doar noi fara sa cerem ajutorul parintilor si a altora mai experimentati. Ne-a iesit o petrecere dupa sufletul nostru, i-am avut alaturi pe cei mai apropiati prieteni, m-am distrat maxim asa cum nu stiu daca ma voi mai distra vreodata.

Dragul meu sot, acum dupa a 4-a aniversare, nu stau sa ma gandesc la ce am realizat si nici ce nu am facut din tot ce planuiam, doar imi doresc din tot sufletul s-o tinem tot asa ca pana acum ca mie una imi place tare mult!

7 comentarii:

Laura N. spunea...

la cat mai multi ani fericiti impreuna va doresc! :)

G. spunea...

multumim :)

Lala spunea...

La multi ani fericiti impreuna !

Ralu' spunea...

La multi ani plini de bucurii! Sa va iubiti frumos si luuung! :)

alina spunea...

la multi ani frumosi si plini de iubire in continuare!

adra_bell spunea...

La multi ani! Sa va iubiti la fel de frumos si cand veti fi bunici

GERMINA spunea...

E ca sa vezi, tot pe 11 septembrie... Va doresc tot ce-mi doresc si mie! Sa fiti sanatosi si norocosi! Iubirea o aveti! S-o pastrati!

wibiya widget