vineri, 28 august 2009

Baietel sau...catel?

Musca tare tare de cate ori il iei in brate cu precadere dimineata si seara. Merge de-a busilea mai repede decat mine in picioare. Nu vrea in nici un chip sa isi dea drumul singur la mersul biped. Testeza cu dintii orice obiect nou sau vechi.

Sa fi fost vreo greseala si sa-mi fi adus barza un catel in loc de un baietel?Totusi zice MAMA nu HAM HAM!

P.S. Ofer un mare mare premiu celui care imi spune cum sa il fac sa mearga!

7 comentarii:

adra_bell spunea...

O sa mearga:)
Eva a mers la un an si doua luni

Anonim spunea...

ai rabdare..... o sa se intample cand te astepti mai putin. si sa vezi atunci distractie. A

Sabina spunea...

citeam undeva ca copiii incep sa mearga intre 12 si 15 luni. cei care-si dau drumul mai devreme sunt clar exceptii. are timp o viata sa stea la verticala, sunt atat de dulci catei...

Ralu' spunea...

Alla mai are si acuma perioade de "catel" - oboseste si i se pare mai usor/placut in patru labe. Pe strada :D Asa ca, stai linistita :P

crina spunea...

Si eu credeam ca o sa dureze o vesnicie pana o sa dea drumul la mana mea. Si oricat incercam eu sa-l pacalesc sa mai mearga si singur, era un esec. Se enerva si nu mai mergea deloc. Am cumparat hamuri, care nu mi-au placut deloc , asa ca le-am folosit de maxim 3-4 ori. S-a mai folosit de un babywalker, dar destul de putin. Asa ca i-am intins mana pana cand a considerat el ca e pregatit. Si totul s-a pregatit intr-o zi. De-atunci lipaie ca o rata peste tot. Doar ai incredere in el.

G. spunea...

Multumesc pentru incurajari. Asa cativa pasi in casa a facut dar tot nu e sigur pe el. Mai asteptam :)

Loredana spunea...

eu as fi vrut ca fetita mea sa mearga de-a busilea, dar ea a mers intai in picioare si apoi in patru labe. ea mai mergea ca un catel din joaca si nu in necesitate.
eu mergeam foarte mult cu ea de manuta cand inca nu isi daduse drumul la mers. asta presupune spatele tau sa fie destul de puternic pentru ca va fi repede distrus si prin urmare nu cred ca imi vei da vreun premiu pentru asta, poate doar factura de la recuperare sa o achit.

wibiya widget