marți, 8 februarie 2011

Sa nu va mai bateti copii NICIODATA!!!!

Citind pe blogul Bogdanei un post despre niste individe care planuiesc bataile destinate propriilor copii m-am revoltat atat de tare incat daca as putea as desfiinta acel blog, as aresta acele asa zise mame si as ..... nu stiu dar e cumplit.

Nu am putut decat sa le scriu un coment la ultimul lor post, care nu are nicio legatura bineinteles cu violenta fata de copii, sunt convinsa ca nu il vor publica, insa sigur va ajunge la ele.

Acesta este coment-ul meu, mult prea bland pentru ce ar merita cu adevarat:

"Violenta fata de copii este un lucru rau, foarte rau! Sa iti bati copilul, sa il pedepsesti corporal in orice fel este infiorator o astfel de fiinta nu poate fi numita mama ci monstru!!!

Ati sters degeaba postul vostru din 12 ian 2009 care facea apologia pedepselor pt copii, alte mame sanatoase la cap au apucat sa citeasca si iata ce gandesc despre voi http://bogdanasblog.blogspot.com/ si eu ma alatur lor, sunteti niste monstri si nu meritati sa aveti copii!!! Sa va fie rusine ca faceti asemenea lucruri cu proprii vostri copii, sa va fie rusine ca ati putut scrie asemenea lucruri abominabile, imi e mila de bietii vostri copii care nu au nicio vina ca au capatat asemenea mame, daca putei fi numite astfel!"

Cel mai bine cred ca s-a exprimat Oana aka Shmeny .

Au mai scris despre asta: Andra si Ayandari.

Niciun comentariu:

wibiya widget