marți, 4 ianuarie 2011

Sa mergem sau nu la gradinita?

Inca de anul trecut ma framanta ideea de a-l da pe Vlad la o gradinita. Mi-e teama de viroze si raceli, dar pe de alta parte Vlad e ca pestele in apa printre alti copii. Nu stiu cum va reactiona fara mine, dar sunt convinsa ca are mult mai multe de invatat decat daca il tin acasa. Si nu face inca la olita....dar poate invata acolo....si nici nu mananca inca singur...daca o sa slabeasca? Of of atatea probleme. Si mai presus de toate la ce gradinita sa il dau? Trebuie sa fie in sect. 2, zona Tunari - Stefan cel Mare - Mosilor. Are abia 2 ani si 4 luni, e inca mic pitic, nici nu vorbeste inca bine sa le parasca pe educatoare daca nu se poarta frumos cu el....cum sa fac???

6 comentarii:

Andreea Badran spunea...

Adu-l aici unde suntem si noi. Cateva dintre probleme se rezolva de la sine, garantez.
1. Nimeni nu se poarta urat cu copiii, lucru verificat si rasverificat in 3 ani de cand merge Rayan aici.
2. Ii dezvata de Pampers (si noi suntem in aceeasi situatie sa stii si am fost asigurata ca il vor dezvata ele).
Gradinita e in zona (str.Comanita colt cu str. Icoanei, deci f aproape de voi).
Singurul dezavantaj care nu place multora este ca gradinita nu e f mare, cladirea in sine vreau sa spun. Si nici curtea. Dar eu zic ca astea sunt detalii care conteaza poate mai putin.
Important e ca el sa fie in siguranta, sa i se acorde atentie suficienta, sa fie ingrijit ca lumea, sa invete lucruri frumoase, sa aiba copii in jurul lui, sa fie curat si mancarea buna.
La Philip in grupa e o fetita care in noiembrie abia a implinit 2 ani, deci mult mai mica decat Vlad.

G. spunea...

sar'naaa Andreea. Cercetez si poate devenim colege de banca la sedintele cu parintii :)

Ceska777 spunea...

Neaparat la gradi! Gaza mea a pornit-o acum un an cand abia implinse 2 ani. Tot cu pampers la purtator dar foarte vorbaret. Nimic nu ii ajuta ca si colectivitatea. Go for it! Se pare ca Andreea are o recomandare buna.

Andreea Badran spunea...

Sa stii ca si copiii lui Gabi merg acolo, baietelul Ralucai (Matei cel mic), deci eu zic ca e ok. Dar ma rog, ideal ar fi sa te duci sa vezi cu ochii tai, sa vorbesti cu directoarele si apoi sa decizi. Lumea poate sa-ti spuna orice, pana nu vezi tu cu ochii tai despre ce e vorba, sa nu crezi nimic.

G. spunea...

da, da, o sa merg acolo sa vaz cu ochii mei. am vazut pe o harta unde sunt .... cred ca la 10 min de mers pe jos de la mine de acasa.

Lavinia - edukid.ro spunea...

Deci gradi, gradi... nici nu incape indoiala :) Multa bafta si acomodare usoara! O sa fie bine.. tinem pumnii!

wibiya widget